Septische put ledigen Limburg


Tel.: 016/400.145
GSM: 0495/466.038


Gratis prijs aanvragen!

  Septische put ledigen Limburg!

  Guido Vandekerkhove is specialist in het ledigen of leegmaken van verschillende soorten putten in Limburg: septische put ledigen maar ook beerputten, vetputten, carwashreservoirs, verliesputten of bezinkputten. Maar ook leegpompen van kelders, liftkokers en ondergrondse garages. Als specialist in ruimingswerken zijn we actief voor zowel particulieren, bedrijven als overheden in Limburg.

  Wat is een septische put of beerput?

  De septische put of beerput is een waterzuiveringssysteem. In de septische put wordt sanitair afvalwater afkomstig van toiletten, douche en bad gezuiverd door bezinking. Het interte 'materiaal' dat niet bezinkt, moet na verloop van tijd geruimd worden.

  Wanneer uw septische put ledigen?

  Een septische put ledigen doen we wanneer deze is verzadigd en niet meer naar behoren werkt en de leidingen verstopt raken. Hierdoor ontstaat een sliblaag die steeds groter zal worden. Wij ledigen uw septische put en brengen alle afvalstoffen naar een officieel verwerkingsbedrijf. Wij garanderen u grondig en verzorgd werk.

  Septische put ledigenDringende problemen met uw septische put?

  Hebt u problemen met uw septische put in Limburg? Een verstopping? We doen ons best om binnen 24 uur ter plaatse te zijn. Vraag gratis uw prijs aan!

  Vlarem 2 attest

  Wanneer we klaar zijn met het ledigen van uw septische put krijgt u van ons een officieel attest van Vlarem 2.

  Ontstoppingsdienst en mazouttanks

  U kunt Guido Vandekerkhove in Limburg ook inschakelen voor uw ontstoppingen van leidingen, afvoeren & rioleringen en om uw mazouttank te laten verwijderen of reinigen. Ook wanneer u zit met lekken (aan uw afvoer of sanitair) kunnen we u helpen met onze camera inspectie.
  Guido Vandekerkhove

  Copyright © Guido Vandekerkhove. Alle rechten voorbehouden.

  Tel.: 016/400.145 - GSM: 0495/466.038 - @: info@guidovandekerkhove.be

  Haasroodsestraat 68, 3052 Blanden (Oud-Heverlee)
  Sitemap - Privacy & disclaimer - Linkpartners - Regiowebsites

  Print Friendly, PDF & Email