Mazouttank verwijderen Hoeilaart


Tel.: 016/400.145
GSM: 0495/466.038


Gratis prijs aanvragen!

  Mazouttank verwijderen • Neutraliseren • Hoeilaart

  Uw mazouttank verwijderen of neutraliseren in regio Hoeilaart: u heeft een mazouttank of stookolietank die u niet meer in gebruikt neemt?

  U heeft 2 mogelijkheden om uw mazouttank te neutraliseren:

  1. Uw stookolietank of mazouttank verwijderen
  2. Uw stookolietank of mazouttank opvullen

  Als u een ondergrondse tank heeft, heeft u de keuze tussen opvullen met PU-schuim of inert zand en uw tank laten verwijderen om deze te neutraliseren. Heeft u een bovengrondse mazouttank? Dan kan u deze best volledig laten verwijderen om uw tank te neutraliseren.

  Mazouttank verwijderen Hoeilaart

  Om te beginnen, starten we met het openen van uw stookolietank. We verwerken de residu (brandstof) die nog in de tank aanwezig is. We reinigen uw tank volledig. Vervolgens gaan we de stookolietank opvullen met inert materiaal (ondergrondse tank) of verwijderen (bovengrondse tank)

  Mazouttank neutraliseren Hoeilaart

  Vanzelfsprekend is een tank neutraliseren niet iets wat je makkelijk zelf doet. Hiervoor moet je volgens de wetgeving beroep doen op een erkend technicus. Guido Vandekerkhove heeft al meer dan 20 jaar ervaring met neutraliseren, verwijderen en opvullen van mazouttanks of stookolietanks. Hij is dan ook de geschikte technicus om u verder te helpen met een oerdegelijke service en scherpe prijs in Hoeilaart.

  Officieel attest

  U krijgt van ons ook een wettelijk attest dat uw tank geneutraliseerd is.

  Een tank verwijderen, neutraliseren of opvullen in Hoeilaart doen we altijd 100% volgens de milieuregels van Vlarem IIIn Vlaanderen is een neutralisatie van zowel de bovengrondse als de ondergrondse stookolietank verplicht als deze niet meer in gebruik is. Eerst moet de tank geledigd en gereinigd worden en vervolgens dient deze te worden opgevuld of verwijderd.

  Guido Vandekerkhove

  Copyright © Guido Vandekerkhove. Alle rechten voorbehouden.

  Tel.: 016/400.145 - GSM: 0495/466.038 - @: info@guidovandekerkhove.be

  Haasroodsestraat 68, 3052 Blanden (Oud-Heverlee)
  Sitemap - Privacy & disclaimer - Linkpartners - Regiowebsites

  Print Friendly, PDF & Email