Mazouttank reinigen Leuven


Tel.: 016/400.145
GSM: 0495/466.038


Gratis prijs aanvragen!

  Mazouttank reinigen Leuven

  Uw mazouttank reinigen regio Leuven: wij reinigen bovengrondse en ondergrondse mazouttanks. Voor Guido Vandekerkhove is het een kolfje naar zijn hand. Wij reinigen uw mazouttank grondig in regio Leuven.

  Eerst moet uw mazouttank geopend worden en daarna halen we alles leeg. De vuile mazout wordt verwijderd en getransporteerd naar een officieel verwerkingsbedrijf. D.w.z. dat we uw mazouttank reinigen.

  Reinigen van stookolietank in Leuven

  De enige manier om uw mazouttank volledig te kunnen reinigen, is simpelweg door in de tank te kruipen. Dus door het openen van het mangat van de tank. Daarna wordt elk hoekje goed gereinigd met hogedruk. Ook oudere stookolietanks die in de tuin verborgen liggen zijn voor ons geen enkel probleem. Zelfs daar maken wij een mangat in uw oude stookolietank om zo in de tank te kunnen en deze grondig te reinigen.

  Tank opvullen Leuven

  Daarna kunnen we de tank opvullen met PU-schuim of inert zand.

  Officieel attest

  U krijgt van ons ook een attest dat uw tank gereinigd is.

  Een mazouttank reinigen in Leuven doen we altijd 100% volgens de milieuregels van Vlarem IIIn Vlaanderen is een keuring van zowel de bovengrondse als de ondergrondse stookolietank verplicht. De stookolietank moet ook periodiek gekeurd worden.

   
  Guido Vandekerkhove

  Copyright © Guido Vandekerkhove. Alle rechten voorbehouden.

  Tel.: 016/400.145 - GSM: 0495/466.038 - @: info@guidovandekerkhove.be

  Haasroodsestraat 68, 3052 Blanden (Oud-Heverlee)
  Sitemap - Privacy & disclaimer - Linkpartners - Regiowebsites

  Print Friendly, PDF & Email